logo

Sporten Elst bij Ultrasport

Sporten Elst is nog nooit zo goed geweest!Sporten Elst

Sporten Elst? Dat kan bij Ultrasport. Ben jij op zoek naar een sportschool die perfect bij je past. Een sportschool met allerlei faciliteiten en nieuwe apparaten. Je bent dan bij sporten Elst Ultrasport op het goede adres. Je kan hier sporten op de nieuwste apparaten en je kan deelnemen aan allerlei groepslessen denk aan, poweryoga en pilates. Als je na het sporten even lekker wilt ontspannen kan dit ook bij sporten Elst Ultrasport. In dit centrum kun je zonnebanken en een sauna nemen.  Het centrum heeft een oppervlakte van 1000m2 en je krijgt altijd het beste advies. Een vraag over hoe je een bepaalde oefening uit moet voeren? Vraag het dan aan een van de mensen die er rondlopen. Sporten Elst Ultrasport is goed te bereiken en er is parkeergelegenheid genoeg.

Mijn ervaring

Mijn doel was dat ik wat meer ging bewegen. Daarom ging ik zoeken naar een sportschool. Ik kwam terecht bij sporten Elst Ultrasport. Hier wilde ik groepslessen volgen 2 keer per week. Door te bellen heb ik gevraagd wat zij mij aanraden en zij vertelde dat ik poweryoga en bodyshape goed kon gebruiken. Ik heb 2 proeflessen bij beide groepslessen genomen en het was super leuk en super goed voor me! Ik ga dit nu elke week doen en ik ben blij met de hulp van de werknemers. Met goede motivatie gaat het me zeker lukken om 2 keer per week te gaan. Ik adviseer andere om een ook kijkje te wagen bij sporten Elst Ultrasport.