Repairable-logo

iPhone reparatie Tilburg

Een aantal jaren geleden ging een smartphone bijna niet kapot. Dit kwam omdat alles van plastic gemaakt is. Ook was het zo dat je doordat het plastic was heel eenvoudig een iPhone reparatie Tilburg kon uitvoeren door de achterkant eraf te klikken en bij de onderdelen te komen. Een scherm was ook redelijk eenvoudig te repareren door hem eraf te halen en met lijm een nieuwe erop te plakken. Tegenwoordig gaat dit jammer genoeg niet zo eenvoudig. De achterkant van een telefoon kun je er niet meer afhalen omdat alles van glas is. Als je bij de onderdelen wilt komen moet het glas op de achterkant eraf, maar deze kan niet heel blijven. Dit komt omdat het heel erg goed vastzit. Je moet de lijm verhitten zodat deze loslaat en dan het glas te breken. Vervolgens kun je bij de onderdelen. Als je deze hebt vervangen moet je een nieuwe achterkant hebben en deze erop lijmen. Dit is ook de reden dat je niet meer voor dertig euro jouw batterij kan vervangen.

iPhone reparatie Tilburg

Afspraak maken bij een lokaal bedrijf

Veel mensen denken dat ze hun telefoon alleen kunnen laten repareren door het originele bedrijf, maar dit is helemaal niet het geval. Als jij jouw telefoon laat maken door het bedrijf die hem heeft gemaakt moet je hem eerst op de post doen. Dit kan een aantal dagen duren. Daar kom je onderop de stapel te liggen en als het klaar is moet deze weer teruggestuurd worden. Dit is ten eerste niet goedkoop en ten tweede ben jij jouw telefoon een week kwijt. Ik ken weinig mensen die hun telefoon langer dan een paar dagen kunnen missen. Niet omdat ze verslaafd zijn, maar ook omdat ze gewoon bereikbaar moeten blijven voor bepaalde mensen. Door een iPhone reparatie Tilburg bij een lokaal bedrijf laten doen ben je hem maximaal een halve dag kwijt en dat kan dan weer wel. Door een afspraak te maken wordt die tijd voor jou gereserveerd en weet je zeker dat ze aan de slag gaan met jouw telefoon. Dit is ook de reden dat de meeste reparaties al binnen een half uurtje gedaan kunnen worden.

Hoe maak je een afspraak

Je kunt een afspraak maken via de website. Door op de website naar reparaties te gaan en vervolgens jouw model telefoon te zoeken kun je de prijzen gelijk zien van de reparaties. Je kunt kiezen uit verschillende soorten materiaal als vervanging en als je deze hebt gekozen kun je een tijdstip op een dag kiezen die jou uitkomt. Vervolgens krijg je een bevestiging in de mail. Nu hoef je alleen nog maar langs te komen op jouw tijdstip de telefoon af te leveren en een tijdschrift gaan lezen.