dutchblue

Meer informatie te vinden op de website van Dutch Blue

Mijn moeder is sinds een aantal weken de trotse eigenaresse van haar eigen bedrijf. Het leek haar een erg goed idee om op het internet op zoek te gaan naar meer informatie over een goed marketing bureau. Zodat dit marketingbureau haar bedrijf online goed naar voren zou kunnen laten komen.

Terecht gekomen op de website van Dutch Blue

Toen we op het internet op zoek gingen naar meer informatie over een goed online marketing bureau kregen we erg veel zoekresultaten. Nadat we een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken wakmen we uiteindelijk terecht op de website van Dutch Blue. De website van het bedrijf is erg goed en super overzichtelijk. Op de website is erg veel informatie te vinden over het bedrijf en over de dienst die het bedrijf aan te bieden heeft. Het bedrijf biedt onder andere SEO en Google Ads aan. Hierdoor zou het bedrijf van mijn moeder online beter naar voren komen. Dit sprak haar erg aan waardoor ze besloot om contact met het bedrijf op te nemen.

online marketing bureau

Een kennismakingsgesprek met Dutch Blue

Mijn moeder werd erg vriendelijk te woord gestaan door een van de medewerkers van het bedrijf. Mijn moeder kon ook erg snel terecht voor een kennismakingsgesprek. Tijdens het gesprek werd mijn moeder alles duidelijk uitgelegd en ze besloot om SEO en Google Ads door Dutch Blue te laten doen. Binnen een aantal weken had zij al erg veel resultaten. Ze kreeg veel meer klanten omdat het bedrijf van mijn moeder beter en makkelijk online te vinden is. Daarom is zij ook erg tevreden over Dutch Blue.