aromaclub-logo

Jura GIGA X7C is een makkelijk koffieautomaat

Bent u op zoek naar een leverancier van de Jura GIGA X7C? Dan hoeft u zeker niet verder te zoeken en ga naar de website van de Aroma Club. Hier hebben ze namelijk de beste en mooiste koffiemachines in het assortiment zoals de Jura GIGA X7C. Wanneer u op de link in dit artikel klikt, zult u op de speciale pagina van de Jura GIGA X7C bij Aroma Club uitkomen. Op deze pagina kunt u veel informatie vinden over dit type koffiemachine. Het is tevens ook mogelijk om de klantenservice te bellen en daar meer informatie te vragen. Wilt u een persoonlijke offerte ontvangen? Dit is natuurlijk ook mogelijk! Vul dan het online formulier in en krijg een persoonlijke offerte op maat binnen 2 uur toegestuurd.

koffieautomaat

Over de Jura GIGA X7C

De Jura GIGA X7C moet op een waterleiding worden aangesloten. Alleen dan is deze volautomaat voor zakelijk gebruik in de GIGA lijn. Daarnaast beschikt de Jura GIGA X7C over twee grote molens met een groot bonenreservoir, een watertank voor optioneel gebruik en een afvalbak voor 40 kopjes koffie. Het enigste wat u hoeft te doen is de stekker in het stopcontact te doen en op de knop voor koffie te klikken. Jura heeft vele prachtige modellen en heeft vele opties beschikbaar.

Heeft u vragen over de Jura GIGA X7C?

Wanneer u vragen heeft is het zeker een aanrader om contact op te nemen met een van de koffie specialisten van de Aroma Club. De contactgegevens kunt  u gemakkelijk vinden op de website.