Oziprint logo

Voor kwalitatief drukwerk ga je naar Oziprint. Zij zorgen dat jouw bedrijf in de spotlights staat!

OziprintHet vinden van een bedrijf voor uw drukwerk is soms lastig. Oziprint een een ervaren en professioneel bedrijf dat weet wat haar te doen staat. Wij zijn betrouwbaar en leveren alleen kwalitatieve artikelen. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijf in de spotlights staan en op de beste manier wordt gepromoot. Oziprint is er voor zeef drukwerk en voor al uw printwerk. Sinds 1981 zorgen wij er al voor dat bedrijven uit verschillende branches op een leuke manier worden gepromoot.

Wij kunnen u informatie geven over onze producten en kunnen u advies geven. Geef ons gerust een belletje of neem contact met ons op via het contactformulier voor vragen. Wij staan klaar om u te kunnen helpen bij het vinden van het juiste bedrijf om uw promotiemateriaal te bedrukken.

Reclame drukwerk

Wilt u graag uw bedrijf promoten op een leuke en efficiënte manier? Bij Oziprint is het mogelijk om op allerlei verschillende producten uw bedrijfsnaam, logo of tekst te laten bedrukken. Denk aan alles wat te bedrukken valt, denk bijvoorbeeld niet alleen aan textiel, vlaggen, spandoeken en roll-ups. Maar ook paraplu’s bierviltjes, placemats, ballonnen, gevels, auto’s, vlaggenmasten, stickers, vloerzeilen, flessenhangers en meer.

Het promoten van je bedrijf door middel van drukwerk is effectief. Als u een auto laat beletteren zien mensen dit niet alleen als u rijd, maar ook als de auto ergens geparkeerd staat. Hoe vaker mensen bepaalde logo’s zien, hoe beter deze wordt onthouden.