Professionele raamfolie voor extra privacy

CD reclameOp veel plekken wordt een beetje privacy erg gewaardeerd, hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan uw kantoor. Raamfolie is een uitstekende oplossing voor extra privacy zonder dat het uiterlijk van uw pand drastisch veranderd moet worden. U kunt privacy folie bestellen bij CD-reclame en deze vervolgens zelf afhalen en aanbrengen, maar ook kunt u de folie door de monteurs laten plakken. Als u ervoor kiest om de folie te bestellen hoeft u alleen maar de maten aan hen door te geven. Zij zullen de folie vervolgens voor u snijden en meestal kunt u uw folie al binnen twee werkdagen op komen halen in een van de vestigingen.

Als u de folie laat plakken door de monteurs kunt u er zeker van zijn dat dit op een goede manier gebeurd. Hierdoor krijgt u een resultaat dat lang mee zal gaan. Het maakt voor hen niet uit hoeveel ramen u wilt laten beplakken. De monteurs zijn zowel met één raam als meerdere ramen bereid om u te helpen.

Personaliseer de raamfolie

Bij CD-reclame specialiseren ze zichzelf in reclame. Ook op uw raamfolie kunnen ze reclame voor u aanbrengen. Ze kunnen uw folie bedrukken met uw logo, maar ook kunnen zij uw logo uitsnijden. Ook het aanbrengen van nog een laag folie met een andere kleur is een mogelijkheid. Samen bespreken zij het gewenste effect graag met u zodat zij dit kunnen realiseren. Met de folie van C reclame kunt u dus zowel reclame maken als extra privacy creëren.