Steenhandel Kan Logo

http://www.steenhandelkan.nl/ heeft de grootste collectie stenen en tegels

Steenhandel KanWanneer u op zoek bent naar een goede leverancier op het gebied van bestrating bent u aan het juiste adres bij http://www.steenhandelkan.nl/. Zij hebben een zeer groot aanbod aan verschillende stenen en tegels en bijna iedereen die op zoek is naar bestrating vindt hier de perfecte tegel bij Steenhandel Kan.

Over Steenhandel Kan

Bij Steenhandel Kan bent u aan het juiste adres wanneer u op zoek bent naar een toonaangevende leverancier van bestrating,tuinhout, natuursteen, keramiek en gebakken producten voor in het huis en de tuin. Dit bedrijf is er voor iedereen die op zoek is naar bestrating. Zo leveren zij producten aan consumenten, hoveniers en stratenmakers. Ook is Steenhandel Kan een officiële Dealer van zeer grote merken  zoals Redsun, Morssinkhof, Tuinvisie, Eckstone en meerdere bekende kwaliteits merken.

Wanneer u op zoek bent naar een goede steenhandelaar dan is het zeker aan te raden om een keer langs te gaan in de 5000m2 grote showtuin. Hier staan aan tegels en stenen voor u klaar en kunt u de beste uitzoeken en kopen. Ook hebben ze een grote showroom waar allerlei wand en vloertegels staan. U kunt 6 dagen per week langskomen. Steenhandel Kan is van maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 18:00 uur en op een zaterdag van 09:00 uur tot 16:00 uur geopend en zijn gevestigd aan de stationsweg 19 te Nijmegen. Daarnaast leveren zij de stenen door heel Nederland en Duitsland.